Kombi prevozi

Potrebujete kombi prevoz?

Vsi se kdaj znajdemo v situaciji, ko potrebujemo kombi prevoz. Morda se ravno selimo v novo stanovanje ali pa imamo podjetje. potrebuje stalne kombi prevoze na različne relacije, da zagotovimo hitro dostavo paketov in večjih pošiljk našim strankam.

Morda se je tudi vam že zgodilo kakor  se je meni v preteklosti, da nisem uspel najti dobrega kombi prevoznika in nisem vedel kaj naj naredim.

Kmalu sem ugotovil, da dobrih kombi prevoznikov v Ljubljani ni na pretek. Zato sem dneve in noči iskal nekoga, ki bo moj tovor hitro in varno prepeljal s kombijem stranki.

Imel sem srečo, saj sem v nekaj tednih iskanja naletel na pravo podjetje, ki se ukvarja s kombi prevozi in so moje pakete in palete hitro in zanesljivo dostavili na prejemnikovo lokacijo.

Ob prevzemu tovora in dostavi prejemniku so me tudi redni obveščali, tako, da sem vedno vedel kje je kombi, ki vozi moje blago in kdaj bo tovor dostavljen stranki.

Si tudi vi želite takega hitrega in zanelsjivega kombi prevoznika? Odlično niste edini! Če želite izvedeti kateremu podjetju v Sloveniji se splača zaupati svoje kombi prevoze preberite članek do konca.

 

Kombi prevozi Ljubljana

Ker sem sam iz Ljubljane vam bom v tem blogu zapisal svoje izkušnje z kombi prevozniki v ljubljani in svetoval kdo je najbolši za najeti kadar potrebujete kombi prevoz ali selitev v Ljubljani.

Ker sem sem in tja korakal po Ljubljani in razmišlal kje za vraga naj najdem kombi, s katerim bom opravil svojo selitev sem se spomnil, da bi lahko kombi tudi najel! 

Ko sem prišel domov sem se usedel za računalnik in iskal podjetja v Ljubljani, ki opravljajo kombi prevoze, in bi mi bila pripravljena priskočiti na pomoč pri moji selitvi. Ker sem kmalu ugotovil, da večina podjetij s kombi prevozi opravlja le te in pomoč pri nakladu in razkladu ni vljučena v ceno sem zopet pomisli, da bi bilo boljše, da kombi kar najemem. 

Žal pa se tudi ta ideja ni izkazala za najboljšo, ker se se spomnil, da nisem ravno najboljši voznik in bom verjetno kombi hitro zaletel in si naredil več škode kot koristi.

Torej sem spet nazaj pri iskanju kombi prevoza v Ljubljani.

Našel sem zanesljivo podjetje, kjer so kombi prevoz opravili namesto mene. 

Spodaj si preberite, kako izgleda kombi prevoz v Ljubljani

Kako naročiti kombi prevoz v Ljubljani?

Naročiti kombi prevoz v Ljubljani se ni izkazalo za tako težko opravilo kot sem sprva pričakoval glede na vse tegobe ko sem iskal kombi prevoznika v ljubljani.

Ko sem končno našel prevoznika z kombijem, ki mi je bil pripravljen tudi pomagati pri selitvi so sledili naslenji koraki:

  1. Na internetu sem našel podjetje s kombi prevozi
  2. Poklical sem jih po telefomu in se dogovoril za ogled stanovanja, ki je bilo potrebno selitve
  3. Prijazen možak je prišel in si ogledal stanovanje in mi zagovoril, da bo to ugodna cena ker stvari res ni bilo veliko
  4. Še isti dan so mi sporočili ceno selitve, ki je znašala 400€. Čeprav sem bil brez denarja sem si rekel bolje plačati kot delati
  5. Potrdil sem ponudbo
  6. Fantje s kombijem so prišli na dogovorjeni dan in naredili selitev

Tako to ja praktično ves postopek kako v ljubljani organizirati kombi prevoz ko ga potrebujete.

Želim vam veliko srečo pi kombi prevozih v Ljubljani in po Sloveniji!

Kombi prevozi Cenik

Po mojih izkušnjah so cene kombi prevoza po Ljubljani 50 EUR. Ta cena vljučuje samo prevoz in ne vklučuje naklada in razklada blaga. Zato imejte v mislih, da je potrebno vse naložiti in razložiti sam ali pa doplačati za selitveno uro in bodo vse naredili oni namesto vas.