Selitveni Servis

Selitveni Servis

 

Tudi vi iščete selitveni servis?  Sam sem iz Ljubljane in sem med selitvijo imel kar precej dela z iskanjem pravega selitvenega servisa. Naposled sem našel selitveni servis Ljubljana ki so mi izjemno olajšali moje delo. Torej vsekakor jih priporočam v kolikor iščete pravi selitveni servis!

 

Morda se je tudi vam že zgodilo kakor  se je meni v preteklosti, da nisem uspel najti dobrega selitvenega servisa in nisem vedel kaj naj naredim.

Kmalu sem ugotovil, da dobrih selitvenih servisov v Ljubljani ni na pretek. Zato sem dneve in noči iskal nekoga, ki bo moj tovor hitro in varno prepeljal s kombijem stranki.

Imel sem srečo, saj sem v nekaj tednih iskanja naletel na pravo podjetje, ki se ukvarja s selitvami in so moje pakete in palete hitro in zanesljivo preselili na prejemnikovo lokacijo.

Ob prevzemu tovora in dostavi prejemniku so me tudi redno obveščali, tako, da sem vedno vedel kje je kombi, ki vozi moje blago in kdaj bo tovor dostavljen stranki.

Si tudi vi želite takega hitrega in zanesljivega selitvenega servisa? Odlično niste edini! Če želite izvedeti kateremu podjetju v Sloveniji se splača zaupati svojo selitev

Selitveni Servis Ljubljana

Selitveni Servis Ljubljana so res zakon! Izjemno prijazna in hitra ekipa

Ker sem sam iz Ljubljane vam bom v tem blogu zapisal svoje izkušnje s selitvenimi servisi v Ljubljani in svetoval kdo je najbolši za najeti kadar potrebujete selitev v Ljubljani.

Ker sem sem in tja korakal po Ljubljani in razmišlal kje za vraga naj najdem kombi, s katerim bom opravil svojo selitev sem se spomnil, da bi lahko kombi tudi najel! 

Ko sem prišel domov sem se usedel za računalnik in iskal podjetja v Ljubljani, ki opravljajo selitveni servis, in bi mi bila pripravljena priskočiti na pomoč pri moji selitvi. Ker sem kmalu ugotovil, da večina podjetij s kombi prevozi opravlja le te in pomoč pri nakladu in razkladu ni vljučena v ceno sem zopet pomisli, da bi bilo boljše, da kombi kar najemem. 

Žal pa se tudi ta ideja ni izkazala za najboljšo, ker se se spomnil, da nisem ravno najboljši voznik in bom verjetno kombi hitro zaletel in si naredil več škode kot koristi.

Torej sem spet nazaj pri iskanju selitvenega servisa v Ljubljani.

Našel sem zanesljivo podjetje, kjer so selitev opravili namesto mene. 

Spodaj si preberite, kako izgleda selitveni servis v Ljubljani

Kako naročiti selitveni servis v Ljubljani?

Naročiti selitveni servis v Ljubljani se ni izkazalo za tako težko opravilo kot sem sprva pričakoval glede na vse tegobe ko sem iskal selitveni servis v ljubljani.

Ko sem končno našel selitveni servis, ki mi je bil pripravljen tudi pomagati pri selitvi so sledili naslenji koraki:

  1. Na internetu sem našel podjetje ki opravlja selitve
  2. Poklical sem jih po telefomu in se dogovoril za ogled stanovanja, ki je bilo potrebno selitve
  3. Prijazen možak je prišel in si ogledal stanovanje in mi zagovoril, da bo to ugodna cena ker stvari res ni bilo veliko
  4. Še isti dan so mi sporočili ceno selitve, ki je znašala 400€. Čeprav sem bil brez denarja sem si rekel bolje plačati kot delati
  5. Potrdil sem ponudbo
  6. Fantje s kombijem so prišli na dogovorjeni dan in naredili selitev

Tako to ja praktično ves postopek kako v ljubljani organizirati selitev ko jo potrebujete.

Želim vam veliko srečo pi selitvah v Ljubljani in po Sloveniji!

selitveni servis Cenik

Selitveni servis cenik  – na tem naslovu si tudi oglejte aktualen cenik.   Še za konec…če iščete selitvni servis res priporočam selitveni servis ljubljana!

 

Po mojih izkušnjah so cene selitev po Ljubljani od 50 EUR na uro. Ta cena vljučuje velik kombi in 2 fanta, ki opravita težko delo nošenja