Pasje ovratnice

Pasje ovratnice Tina so izjemeno lepe in ročno narejene pasje ovratnice in povodci. Narejeni so v Sloveniji in izdeluje jih lastnica podjetja Tina.

Tina je inspiracijo za pasje ovratnice dobila, ko je za svojega kužka izdelala ovratnico in doživela zelo velik odziv prijateljev. Skoraj vsi prijatelji s psi so jo prosili, da izdela takšno pasjo ovratnico tudi za njihovega kosmatinca.

Pasje ovratnice so narejene iz trpežnega in vodoodpornega materiala biothane, ki je pa hkrati tudi zelo prijazen do živali in nežen do njihovege kože.

Ovratnice in povodci so namenjeni vsem kužkom, ki žeijo biti modni in v trendu! 🙂 Predstavljam si, da je večina strank lastnikov manjših pasem. Ampak pasma ni pogoj za te ovratnice, saj so narejen iz biothane materiala, ki j izdredno močen in trpežen. Sam nisem vrjel v moč teh ovratnic in da so primerne tudi za večje pse ampak sem se motil. Na Youtubu si lahko ogledate tudi video posnetke tega materiala kako z avtom vlečejo bale, ki so privezane z biothanom. Tako, da naj to ne bo pomislek o nakupu pasje ovratnice Tina! 🙂 Če hočete trendy kužka kar pogumno! Je definitvo primerna za vse.

.Oglejte si celotno ponudbo:

Pasje ovratnice

Pasji povodci

Oglejte si ročno nareje povodce in ovratnice in naročite svoj najljubši par! Prilagam še nekaj slik za navdih: